Reisiraport: Kalev Tarma – kutt, kes “hääletas” lennukitele”/Trip Report: Kalev Tarma – the guy who “hitchhiked” on airplanes

Teate, millest ma reisides enim lugu pean? I-N-I-M-E-S-T-E-S-T. Inspireerivatest Inimestest [jaa, suurte algustähtedega!] – nemad on need, kes suudavad mind üllatada, kes panevad mind mõtlema ja asju ümber hindama, kes mind motiveerivad ja julgustavad.

Ja teate, kuidas? Nad lihtsalt elavad oma elu – täitsa oma südame järgi, teevad teoks oma unistusi ja hoolivad sellest, mis toimub nende ümber. On nemad ise, noh, aga nende süda kuulub ka maailmale.

Kui ühel päeval tuleb tunne, et sõidaks rulaga ümber maailma, siis – üks brasiillane just seda praegu teeb! Liiga palju – noh, siis võib minna Kõrgõzstani lumeleoparde päästma, just nii nagu üks saksa neiu otsustas teha. Piirid on vaid meie enese peas!

Lood on erinevad: mõned neist on vandersellid nagu mina, mõned on kohalikud, aga suund on neil kõigil imelistel hingedel üks – järgi oma südant.

Et kogu see hulk inspiratsiooni vaid minu sisse kinni ei jääks, hakkan alates tänasest siin aeg-ajalt jagama teistegi lugusid. Jaa, selle nimi on “Reisiraport”, ja esimene II [Inspireeriv Inimene] on täitsa Eestist: Kalev Tarma, AirBalticu piloot. Keegi, kes otsustas võtta ette vastutusrohke väljakutse saada piloodiks, kuid kes ei pelga ka oma jalga lennukist välja tõsta [mitte õhus, loomulikult], et uusi kultuure tundma õppida.

While travelling I meet a lot of people who inspire me by their various achievements, their experiences and adventures, but also by their attitude and values. These ones I call Inspirational People. They keep me going, they broaden my mind, they motivate and encourage me by simply being themselves and following their dreams. Their stories are different, some of them are travelers like me, some of them are locals – but everyone has their own great story to tell!

I have had this honor to gather some of the stories into the Trip Reports. Time after time starting  now on I’m going post reports about people who change the world – just by being brave enough to do what they want to do. Yearn to get inspired as well? Let me introduce you the very first one: Kalev Tarma, pilot @AirBaltic.

[Trip Report in English below]

 

Kalev Tarma EST1Kalev Tarma EST2Kalev Tarma ENG1Kalev Tarma ENG2

Madlena

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s