Kas suurimad unistused on võõrastega jagamiseks?

Ausalt öeldes oli see alguses üks igavene jama – kõnesilla loomine Austria ja Filipiinide vahel, et saaks korralikult audiot salvestada. Mina istusin oma Manila kontoris, Jirka istus Viinis ja nii me neid heliproove tegime, kuni lõpuks õnnestus. Podcast sai purki. Ja siis jäin ma haigeks.

Totaalselt.  Ma ei mäletagi, et ma oleks lähiaastatel olnud nii läbi, et ei suuda õieti voodistki tõusta. Siinkohal oli positiivne see, et mul oli aega elu üle järele mõelda. Jirka küsimused olid olnud heaks sissejuhatuseks. Ta on nimelt suurepärane küsimuste esitaja, ühtlasi ka BiggestDreamers’i kommuuni ja podcasti looja. BiggestDreamers on algatus, mis motiveerib inimesi jagama oma suurimaid unistusi võõrastega – üllataval kombel aitab see tihti nende täitumisele kaasa. Oluliselt.  

Nüüd on veidi aega ümber tiksunud. Ma olen juba ammu terve, Jirka tembutab Viinis ikka edasi  ja mina otsustasin lõpuks meie podcasti (inglise keeles) üle ka kuulata. Kuulake teie ka ja mõelge, kuidas oleksite teie Jirka küsimustele vastanud.

Mis on sinu suurim unistus?

3 Comments on “Kas suurimad unistused on võõrastega jagamiseks?

    • Jaa, ja ma ausalt täiega soovitan seda YearCompassi eelmises postituses. See paneb korralikult mõtlema 🙂

Share your amazing thoughts!

%d bloggers like this: