Reisiraport: jalgrattaga Euroopast Hiinasse/Trip Report: from Europe to China by bicycle

↓ ↓ ↓English below ↓ ↓ ↓

Joshi kohtasin esimest korda Kõrgõzstanis ja see oli minu jaoks natuke valus esmatutvumine. Mul oli hääl totaalselt ära, istusin hosteli köögis ja jõin kurvalt ingveriteed. Järsku astus sisse keegi väga habetunud kutt, sirutas terekäe, ütles, et tema on Josh. Ma vastasin samaga, välja arvatud see, et ma ei ole Josh ja ka see, et tegelikult ma ei suutnud oma kurguga üldse midagi öelda. Aga raskeks tegi olukorra hoopis fakt, et ma mäletan, et ta küsis siis veel midagi totaalselt loogilist ja ma tahtsin nii väga teha üht sarkastilist nalja, AGA MA EI SAANUD. Kujutate ette mu piinu? 😀 Jah, valus, valus hetk.

Tegelikult on Josh aga see inimene, kes mind oma loo ja olekuga väga palju inspireeris. Kui ma ükspäev otsustan jalgrattaga maailma avastamist jätkata, siis võib selles üsna kindlalt just teda süüdistada.

Seega, siit tuleb REISIRAPORT number kaks! Loe ka esimest – piloodist, kes hääletas lennukitele – SIIT.

 

FredrickKademan

FredrickKademan.jpg

#################################################################################################################

Trip Report: from Europe to China by bicycle

My first memory of Josh is a bit bittersweet. It was back in Kyrgyzstan and I had totally lost my voice due to cold weather. So there I was – sadly drinking tea at the hostel’s kitchen when one guy with a big beard stepped in, gave his hand and said that he is Josh. I replied with the same, well except that I’m not Josh and that actually I couldn’t speak at all with my sick throat. But the hard part was when he suddenly said something pretty obvious and I really, really wanted to make a super sarcastic joke but I COULDN’T. Can you imagine how I suffered? 😀 Hard, hard moment…

Now, to be honest Josh inspired me a lot with his story and personality. If one day you see me cycling around the world instead of just backpacking – it’s his fault. 

Here it comes – TRIP REPORT number two! Read also the first one – about a pilot who hitchhiked onto the planes – HERE.

Copy of FredrickKademan.jpg

kj

Copy of FredrickKademan.jpg

Madle ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s