Reisiraport: Kalev Tarma – kutt, kes “hääletas” lennukitele”

Teate, millest ma reisides enim lugu pean? I-N-I-M-E-S-T-E-S-T. Inspireerivatest Inimestest [jaa, suurte algustähtedega!] – nemad on need, kes suudavad mind üllatada, kes panevad mind mõtlema ja asju ümber hindama, kes mind motiveerivad ja julgustavad.

Ja teate, kuidas? Nad lihtsalt elavad oma elu – täitsa oma südame järgi, teevad teoks oma unistusi ja hoolivad sellest, mis toimub nende ümber. On nemad ise, noh, aga nende süda kuulub ka maailmale.

Kui ühel päeval tuleb tunne, et sõidaks rulaga ümber maailma, siis – üks brasiillane just seda praegu teeb! Liiga palju – noh, siis võib minna Kõrgõzstani lumeleoparde päästma, just nii nagu üks saksa neiu otsustas teha. Piirid on vaid meie enese peas!

Lood on erinevad: mõned neist on vandersellid nagu mina, mõned on kohalikud, aga suund on neil kõigil imelistel hingedel üks – järgi oma südant.

Et kogu see hulk inspiratsiooni vaid minu sisse kinni ei jääks, hakkan alates tänasest siin aeg-ajalt jagama teistegi lugusid. Jaa, selle nimi on “Reisiraport”, ja esimene II [Inspireeriv Inimene] on täitsa Eestist: Kalev Tarma, AirBalticu piloot. Keegi, kes otsustas võtta ette vastutusrohke väljakutse saada piloodiks, kuid kes ei pelga ka oma jalga lennukist välja tõsta [mitte õhus, loomulikult], et uusi kultuure tundma õppida.

 

Kalev Tarma EST1Kalev Tarma EST2

Madlena

<3

One Comment on “Reisiraport: Kalev Tarma – kutt, kes “hääletas” lennukitele”

  1. Pingback: Reisiraport: jalgrattaga Euroopast Hiinasse/Trip Report: from Europe to China by bicycle – Wandersell

Share your amazing thoughts!

%d bloggers like this: