🤔13 kõige tüüpilisemat küsimust, millele ma vastama pean🤔

Ma lasen kunagi endale teha T-särgi, kuhu on kõik vajalikud vastused selja peale trükitud – siis ma saan igale kohatud inimesele lihtsalt öelda, et „tänan teid küsimuse eest, palun konsulteerige minu seljaga. Kui te sealt vastust ei leia, siis pöörduge tagasi mu näo poole, vastan esimesel võimalusel :D“. Ärge saage valesti aru, reisimise vaieldamatult parim osa on erinevad inimesed ja kõiksugused vestlused. Aga on küsimused, mis mingil hetkel kergelt tüütama hakkavad. Siin nad on [juhuks, kui keegi muga kunagi kokku satub – siis teate, mida küsida. Saate originaalsusega hiilata :D]:

1) Kust sa pärit oled?

Eestist. [ – Ehhe, ei, mitte Austraaliast.]

20180210_153033.jpg

Eesti ei ole Austraalia

2) Mis su nimi on?

Madlena. MADLENA. [tegelikult ma ju valetan kogu aeg, mu nimi on jätkuvalt Madle, aga kuidagi veidral kombel on juhtunud, et Madlenat on välismaalastel lihtsam hääldada] [jah, juba teise vastusega valetan kõigile näkku :D]

3) Kaua sa juba reisinud oled?

Neli kuud. [Jah, seekord siiani peamiselt Kesk-Aasias]

4) Millal sa Eestisse tagasi lähed? [ma väga loodan, et see pole mõeldud stiilis „kaua sa töllerdad siin võõral maal“ :D]

Ma ei tea. Tahan reisida nii kaua, kuni tunne on.

23826324_1912827459035613_1790524839225923125_o.jpg

5) Mida su vanemad sellest arvavad?

Hmm, ma usun, et nad on õnnelikud, kui ma teen seda, mis mind õnnelikuks teeb. [Ma vähemalt loodan nii :)]

6) Kust sa raha saad?

Säästsin natuke, kui otsa saab, küll ma siis hakkan tööle 😀 [võite alati pakkumisi teha, onlines siis, eksole:)]

7) Kas sulle meeldib Kasahstan/Kõrgõzstan/Usbekistan/…/?

Jah. [ja ma isegi pole pidanud siiani viisakusest valetama. Mulle tõesti on kõik riigid väga meeldinud.] [jah, ma olen Usbekistanis juba] [stiilinäide: *piiriületus Kõrgõzstanist Usbekistani* Piirivalvur: „Kuidas sulle Usbekistan meeldib?“ Madle: „Tänan küsimast, esimesed 3 minutit on täitsa tore olnud“ :D]

8) Kuhu vaja? [seda küsivad tegelikult kõik taksojuhid, seega on see vaieldamatult kõige populaarsem küsimus üldse. Taksojuhtide populatsioon on siin kõrge]

[taksojuhtidele] Pole vaja, aitäh. 😀 [stiilinäide: *juba Usbekistanis, pärast passikontrolli* *riigis viibitud aeg: 5 min* *suur silt ja nool: WC* Taksojuht: „Kuhu vaja?“ Madle, pikemalt mõtlemata „Vetsu“. *Esimest korda nägin, kuidas juht naerust krampi tõmbub, nagu tõuk*]

IMG_20180119_134541.jpg

Lähen sinna, kuhu jalad viivad

9) Miks sa vene keelt hästi ei räägi?

Ma olen liiga noor 😀 [Kesk-Aasias on väga tugevalt juurdunud arusaam, et kõik, kes on kunagi Nõukogude Liitu kuulunud, räägivad vene keelt. Ja, halloo, ma olen isegi uhke oma arengu üle (nemad seda muidugi ei tea :D) – ma suudan oma 10 minutit ellu jääda ilma, et keegi kahtlustaks, kui h a l b mu vene keel tegelikult on. Pärast kümmet minutit ei suuda keegi uskuda, et olen tõesti pea kogu oma sõnavara ammendanud. Nii nad siis jätkavad lobisemist nii, et olen sunnitud teesklema, et saan neist aru 😀 vahel tundide kaupa haha, appi]

10) Kas sul abikaasa/lapsed on?

Ei. Sest ma tahan veel vabalt reisida. [või siis: „jah, Eestis“ – sõltuvalt sellest, kes küsib :D]

11) Milline elu Eestis on?

Ee, hea? 😀 [selle küsimusega olen alati segaduses. Ma ei saa kunagi aru, mida ma vastama peaksin :D]

bty

Milline on elu Eestis? Talvine, ma olen kuulnud 😀

12) Kui vana sa oled?

24

13) Miks sa reisid?

Aga miks sa ei reisi? 😀

 

Madlena ❤

3 Comments on “🤔13 kõige tüüpilisemat küsimust, millele ma vastama pean🤔

  1. Haha, “are you married?” is so common!
    For me, I’d add “What do you think of the [insert current country]’s women?” as an oft asked question.

  2. Amazing information i get from your artical .keep going all these i fellow how .

  3. Kunagi raadiost keegi rännumees kiitis Kirgiisiat ehk Kõrgõzstani ja viimasel ajal on hakanud selline mõte ligi hiilima, et mis oleks kui läheks näiteks terveks suveks sinna rändama. Nüüd ma siis loen su vahvaid artikleid. Tore on see, et tundub et väga rikas ei peagi olema, et seal hakkama saada. Tervitused, Triin

Share your amazing thoughts!

%d bloggers like this: